Για την επιστροφή της παραγγελία σας, συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε μέσα στην παραγγελία σας ή καλέστε στο 2522110001 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Σε περίπτωση ΑΛΛΑΓΗΣ του προϊόντος, το κόστος της επιστροφής + της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με (6€) ευρώ *εφόσον η εξόφληση της αλλαγής γίνει με Τραπεζική Κατάθεση. Σε περίπτωση που επιλέξετε Αλλαγή + Αντικαταβολή τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με (8€) ευρώ για την αλλαγή.

Σε περίπτωση Επιστροφής και επιλογή Επιστροφής Χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα επιστροφής (3€).

Σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε επιστροφή σας με την ACS Courier ή την Γενική Ταχυδρομική & την ένδειξη “Χρέωση Παραλήπτη“ για το μέγιστο οικονομικότερο κόστος, θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας (3€).

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν κάνετε μια παραγγελία άνω των 60€ (Δωρεάν Μεταφορικά) από δύο και πάνω προϊόντα και επιλέξετε μερική επιστροφή με αποτέλεσμα να μειωθεί η αξία κάτω των 60€ τα έξοδα επιστροφής είναι (6€).

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής των προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες. Η συσκευασία να είναι προσεγμένη και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

Η επιστροφή γίνεται μέσω ACS Courier ή Γενική Ταχυδρομική :

1.     Συσκευάζετε το προϊόν, έτσι  ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2.     Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου της ACS Courier ή της Γενικής Ταχυδρομικής. Επίσης, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο πλησιέστερο κατάστημα των εταιρειών (ACS, Γενικής Ταχ.) και να κανονίσετε μια εντολή παραλαβής από το μέρος στο οποίο βρίσκεστε.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι :

e-sportstyle

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Νομός Δράμας

Τ.Κ. 66200

Τηλ: 25221 10001

 

Επιστροφή μέρους ή ολόκληρης παραγγελίας

-Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 (δεκατέσσερις) ημερολογιακών ημερών, από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 1-10  (μία με δέκα) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Σε περίπτωση αλλαγής αρχικής παραγγελίας, οι 14 ημέρες μετρούν από την ημέρα παραλαβής της  παραγγελίας.

 Όλες οι επιστροφές χρημάτων των παραγγελιών με αντικαταβολή πραγματοποιούνται από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και την Τράπεζα Πειραιώς.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τη συνεργαζόμενη με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ή Τράπεζα Πειραιώς, τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αυστηρά τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, Δεν θα είναι δεκτή η επιστροφή του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 252211 0001, είτε μέσω e-mail στο info@e-sportstyle.gr 

Ακύρωση Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας σας επικοινωνήστε το συντομότερο μαζί μας στο 252211 0001 ή στείλτε e-mail στο info@e-sportstyle.gr. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται καθόλη την διάρκεια της παραγγελίας. Στην προκειμένη περίπτωση ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό, προλαμβάνοντας την αποστολή της παραγγελίας, κατανοώντας απόλυτα τον οποιονδήποτε λόγο ακύρωσης από μεριά σας.