• Με έκπτωση!
UNDER ARMOUR Men's HOVR™ Machina 3 Running Shoes - ΜΑΥΡΟ

Το UA HOVR™ Machina είναι κάτι περισσότερο από ένα παπούτσι για τρέξιμο. Ναι, σας προσφέρει επιστροφή ενέργειας και την ταχύτητα μιας πλάκας προώθησης Pebax®, αλλά σας προπονεί επίσης σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσει να τρέξετε καλύτερα, όταν τα συνδέετε με το UA MapMyRun™.

  Η ευαίσθητη αντικραδασμική προστασία UA HOVR™ μειώνει τον αντίκτυπο, επιστρέφει την ενέργεια και σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά.

  Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ με κανάλια χαρτογραφημένη για ανθεκτικότητα σε περιοχές υψηλής φθοράς & ζώνες ευκαμψίας για την προώθηση της φυσικής κίνησης.

  Σχεδιασμένο άνω μέρος με διαχωριστικό δέσμης για βέλτιστη ελαφριά συγκράτηση & αναπνοή.

  Στρατηγικά χαρτογραφημένος σχεδιασμός χωρίς επικαλύψεις ή ραφές, ώστε να μπορείτε να διανύσετε χιλιόμετρα χωρίς ερεθισμό.

  Αεροδυναμικός σχεδιασμός φτέρνας & εξωτερικό περιτύλιγμα φτέρνας TPU για πρόσθετη υποστήριξη & σταθερή εφαρμογή.

  Μορφοποιημένη σόλα EVA παρέχει πρόσθετη άνεση, ελαστικότητα και αντικραδασμική προστασία για υψηλές επιδόσεις σε χιλιόμετρα

  Η ευέλικτη αντικραδασμική προστασία UA HOVR™ μειώνει την πρόσκρουση, επιστρέφει την ενέργεια και σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά.

  Εξωτερική σόλα από καουτσούκ διαμορφωμένη για ανθεκτικότητα στις περιοχές υψηλής φθοράς & ζώνες ευελιξίας για την προώθηση της φυσικής κίνησης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ UA MAPMYRUN™: παρακολουθεί και αναλύει τις μετρήσεις του τρεξίματός σας για να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος δρομέας

Κωδικός προϊόντος
195252311117
Είδος
Παπούτσια
Άθλημα/Στυλ
Running
Σύνθεση / Υλικό
Καουτσούκ
Υφασμάτινο
Κατάλληλο Για
Καθημερινό Περπάτημα/Τρέξιμο

Άλλα 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία